Risåsgatan 14

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

143 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Endast 2 minuter promenad till fantastiska Linnégatan med sitt stora utbud av restauranger och dess uteserveringar. Gott om övrig service.

En ljus lokal på Risåsgatan, 145 kvm på bottenplan. Lugnt läge. Passar med fördel som mottagning/praktik av olika slag. Eller varför inte en yogastudio eller liknande. Gott om rum som kan användas som kontor, samtalsrum och/eller konferensrum. För mer information ring 031-7213005.

Ytor

  • Total yta:

    143 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kommendanstsängen 3:11

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med endast 2 minuter gångväg till fantastiska Linnégatan. Slottskogen med sin grönska är mycket populär att besöka, i form av en löprunda, lättare promenad eller varför inte bara sätta sig i gräset och ta en glass.

Närservice:

Intill fantastiska Linnégatan. Här finner ni allt från världens alla kök i form av cafeér och restauranger. Gott om stora och mindre mysiga uteserveringar. Hemköp & LIDL, frisörer, bank, blomsterbutiker och gym är ett axplock om vad du hittar här. Systembolaget ligger några 100 meter bort.

Kommunikationer

Här går alla tänkbara spårvagnar och bussar. Med några minuters promenad är du på Järntorget som är en stor knutpunkt gällande kollektivtrafiken. Åt andra hållet ligger Linnéplasten som erbjuder minst lika mycket.
Risåsgatan 14