Danska vägen 76C

Lunden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

2023-02-01

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Varmt välkomna till denna butikslokal på Danska vägen. En yta omkring 130 kvm med tillhörande lager på 100 kvm. En lokal i vacker stil med stora och höga fönster ut mot gatan som ger ett mycket rikligt dagsljus samt bra exponering mot gatan. Lokalen har öppna och rymliga ytor och kan enkelt anpassas efter flera olika behov.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 130
Lager & logistik 100

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

2023-02-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lunden 17:25

Byggår:

1970

Omgivning

Omgivning/natur:

På Danska vägen erbjuds det ett stort utbud av restauranger, småbutiker och caféer. Här finns även en av stadens populäraste glassbar Lejonet & Björnen. Danska vägen går ihop med Redbergsplatsen som är en stor knutpunkt i förbindelsen för spårvagnar och bussar.

Kommunikationer

I närhet till Redbergsplatsen som är en stor knutpunkt spårvagnar och bussar ligger 800 m bort.
Danska vägen 76C

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter i Göteborg och Lerum. Vi är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter i hela Storgöteborg. Lokalerna finns i de centrala delarna av Göteborg och Lerum men också genom våra dotterbolag i Kungsbacka Aranäs Fastigheter och i Lerum/Tollered Nääs Fabriker. Vi tycker det är viktigt att våra hyresgäster har ett bra förtroende för oss och att vi är lätta att nå. Det underlättas genom egna fastighetsansvariga och kundansvariga som känner till dig och din lokal. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ernst Rosén

Stampgatan 20

401 22 GÖTEBORG

www.ernstrosen.se

Fler annonser från Ernst Rosén