Per Albin Hanssons väg 41

Medeon , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 - 1 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorsgemenskap för företag inom Life Science i Malmö, på utmärkt läge nära SUS och granne med Mobilia.

I denna nyproducerade fastighet på Medeon Science Park i Malmö, finns det nu möjlighet att hyra större kontorsytor. Här går det att hyra från 180 kvm upp till 1400 kvm. Tillsammans med arkitekt skapar vi en önskad planlösning med intressanta materialval. I forskningsparken samlas innovativa och kunskapsintensiva företag inom Life Science. Här ges stora möjligheter att delta i nätverk, event och kunskapsutbyte inom området. Det finns stora gemensamma ytor med reception, restaurang, konferensdel, gym mm samt utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Nya delen - Miljöbyggnad Guld * Hiss: Ja * Restaurang: Ja * Utemiljö: Ja.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 180 1 400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Forskaren 1

Byggår:

2020

Våningsplan:

1 av 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Forskningsparken Medeon Science Park är hem för ett 60-tal kunskapsintensiva Life Science-företag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utomhusparkering.

Närservice:

Fastigheten ligger bara några meter från Mobilas shoppingcenter som har ett stort urval av restauranger och annan service som apotek, dagligvaror, systembolag, gym o.s.v.

Vägbeskrivning:

Adress: Per Albin Hanssons väg 41, 214 28 Malmö.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss utanför fastigheten samt närhet till citytunneln från stationen vid Triangeln. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten. Närhet till inre Ringvägen.
Per Albin Hanssons väg 41

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB