Kvinnersta 533

Kvinnersta , Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

760 m²

Hyra

Tillträde

Enl ök

Beskrivning

 • Kontor
 • Kontorshotell & coworking
 • Övrigt

Byggnad med flera rum passande för exempelvis kontor, kontorshotell, särskilda boenden eller för att ställa om till B&B.

FLERRUMSHUS (HUS 7) nu ledigt för uthyrning!
Byggnad med flera rum passande för exempelvis B&B, särskilda boenden eller för att ställa om till kontor eller kontorshotell.

 • - Tvåplanshus med 20 rum
 • - Samtliga rum har egen wc/duschrum
 • - Källarvåning med tvättstuga
 • - Gemsamhetskök
 • - Samlingsrum alt. konferensrum

Fler liknande något mindre byggnader finns för uthyrning!

Ytor

 • Total yta:

  760 m2

Ytbeskrivning

Välkommen till Växande Kvinnersta – På landet i Örebro! Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du Växande Kvinnersta. Ett område som just växer, förhoppningsvis också snart tillsammans med dig! I Kvinnersta är ambitionen att samla verksamheter sprungna ur hållbara affärsmodeller som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls. Vill du bli granne med likasinnade, vara inne i city på ett kvick men i vardagen höra både fågeln kvittra och trädkronorna susa? Då är det här platsen för dig. Området Kvinnersta har genomgått, och kommer fortsätta genomgå, en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling. Här kommer ett kluster att växa fram – ett kluster av aktörer som tänker framtid och morgondag redan nu och som med hjälp av varandra kan se hur synergier skapas däremellan. Du är varmt välkommen till Växande Kvinnersta! Läs mer: www.kvinnersta.se

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enl ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvinnersta 1:14

Planlösning:

FLERRUMSHUS (HUS 7) nu ledigt för uthyrning! Byggnad med flera rum passande för exempelvis B&B, särskilda boenden eller för att ställa om till kontor eller kontorshotell. - Tvåplanshus med 20 rum - Samtliga rum har egen wc/duschrum - Källarvåning med tvättstuga - Gemsamhetskök - Samlingsrum alt. konferensrum Fler liknande något mindre byggnader finns för uthyrning!

Omgivning

Omgivning/natur:

Natursköna områden

Kommunikationer

Närhet till riksväg 50 Bussförbindelse finns
Kvinnersta 533