Österlånggatan 5

BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

141 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Charmig butikslokal nära Kongresshuset och Högskolan

Charmig lokal med stora möjligheter, du är med och påverkar ytskikt och utformning. I denna vackra fastighet med mycket karaktärsdrag finns nu en ledig butikslokal med flera stora fönsterpartier mot Österlånggatan och Tryckerigatan. Gångavstånd till Stora Torget och till Simonsland med Textile Fashion Center. Obs! ej café, servering eller matberedning

Övrig information

Övrigt:

En anrik gammal tegelfastighet från 1930-talet som har ett centralt läge, ca 300 m norr om Stora Torget, i ett område med innerstadsbebyggelse. Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad i 4-5 plan, utgörande av 2 sammanbyggda huskroppar. Byggnaden innehar 2 st innergårdar. All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd.

Ytor

  • Total yta:

    141 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med en kort promenad till Borås vackra Stadspark och Viskan som rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping. Ca 5 min promenad från Centralstationen och 10 min promenad till Södra Torget med alla bussar.
Österlånggatan 5

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum