Södergatan 28

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

92 m²

Hyra

Tillträde

2023-01-01

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektivt kontor i vårt bästa CItyläge!

Mitt i stan på Södergatan kan vi nu erbjuda en trivsam lokal högst upp i huset med utsikt in mot gården. Här finns 2 mindre rum för kontor/möte, samt ett större kontorslandskap. Lokalen har textilmatta och och vita glaspartier mellan rum och ut mot korridor. Fastigheten har en gemensam uteplats på 3e våningen. Precis utanför entrén har du all tänkbar service inom räckhåll. Lunchställen, shopping, träning,  eller en lunchpromenad i Kungsparken? Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning.

Ytor

  • Total yta:

    92 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-01-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12135

Byggår:

1929

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastighten saknar parkeringsplatser men det finns platser att hyra i fastighetens närhet, exempelvis parkeringshuset på Adelsgatan. För mer information om parkeringsplatser i city se Parkering Malmö,   Aimopark och Apcoas hemsidor.

Närservice:

På och runtom Södergatan hittar du allt och lite till. Det breda utbudet av restauranger och caféer i området ger dig många alternativ när du lämnat matlådan hemma. Här finns dessutom en stor mängd butiker för shopping och all annan tänkbar service.

Kommunikationer

Platsen ligger nära många kommunala kommunikationsmedel. Det är dessutom promenadavstånd till många strategiska platser i Malmö. Triangeln - 12 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 2 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Södergatan 28

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan