Backa bergögata 14

Backa Bergö , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

280 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Luftigt kontor 280m2, 7 rum, egen entré.

Kontor med stor rymd i de generöst tilltagna gemensamma ytorna och 7 rymliga kontorsrum Egen entré.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen är under ommålning, bilder kommer inom kort.

Ytor

  • Total yta:

    280 m2

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Restaurang
Serverrum
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:28

Våningsplan:

2

Antal rum:

7

Planlösning:

Det ligger 7st stora rum mot ytterväggarna och en öppen gemensam yta med pentry i mitten. Lokalen ligger på plan 2. Egen entré Ingen hiss.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Tag avfart 78, Backadalsmotet, tag 3:e avfarten i rondellen (Importgatan norrut), kör 88m tag sedan höger in på Backa Bergögatan, hus 14 ligger på vänster sida.

Kommunikationer

Backa Bergö är lättilgängligt med bil, lastbil och kommunala kommunikationer. Busshållplats vid importgatan och vid motorvägsmotet vid Stig Center.
Backa bergögata 14

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg AB är ett familjeägt bygg- och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 40 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 150 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service och infrastruktur samt möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB