E A Rosengrens Gata 15

Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Superfräsch lokal med det perfekta läget!

Fin lokal som med sina ljusa färger ger en härlig känsla när du kliver in genom entrén! Här finner du närhet till alla bekvämligheter som Högsbo erbjuder samt är snabbt ute på trafiklederna. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i Högsbo industriområde som ligger i västra Göteborg. Fastigheten är bebyggd med en industri-/kontorsbyggnad i två plan. Gården består dels av gräsmattor dels av asfalterade ytor med parkeringsplatser. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister. Köpcentret 421 och Sisjö handelsområde ligger inom gångavstånd. Göteborg centrum ligger inom mkt kort bil/cykelavstånd.

Ytor

  • Total yta:

    148 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Idag har lokalen tre mindre kontorsutrymmen samt ett konfrensrum om så önskas. Det finns ett rymligt förråd och Pentry i direkt anslutning till pausyta. Lokalen innehar två toaletter och ett kapprum. I anslutning till entrén finns idag en trevlig loungeyta.

Omgivning

Omgivning/natur:

Endast några minuters bilavstånd från Linnéplatsen i Göteborg centrum. Fastigheten ligger precis vid leden, dvs bästa skyltläget!!

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.
E A Rosengrens Gata 15

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum