Polygonvägen 49

Arninge , TÄBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Fräsch lokal med attraktivt gavelläge som passar utmärkt för lätt lager, produktion, kontor, showroom mm.

Fräsch lokal med attraktivt gavelläge som passar utmärkt för lätt lager, produktion, kontor, showroom mm. Nedre plan har en separat lastport på gaveln för smidig lassning och lossning. Rymlig yta för lagerhållning, produktion, showroom eller annat passande. Trevlig personalentré. Fint kök. Fräscht badrum med dusch. Övre plan har fint ljusinsläpp. Här finns fina kontorsrum i varierande storlekar. Idag erbjudes både en rumsindelad och öppen planlösning. Planlösningen kan anpassas för att passa verksamheten. Två fina kaklade wc. Genomgående fina ytskikt med vita väggar och parkettgolv. Arninge är ett område i stadig tillväxt genom den konstanta tillströmningen av nya företag och markförfrågningar. Arninge har det unika läget att i allt högre grad fungera som knutpunkt för Stockholms norra region (Täby, Österåker, Vaxholm, Vallentuna och Norrtälje) – till detta har nu den nya förbindelsen Norrortsleden / Arningeleden aktivt bidragit till områdets populäritet samt attraktionskraft.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 250 500

Omgivning

Omgivning/natur:

Arninge är ett område i stadig tillväxt genom den konstanta tillströmningen av nya företag och markförfrågningar. Arninge har det unika läget att i allt högre grad fungera som knutpunkt för Stockholms norra region (Täby, Österåker, Vaxholm, Vallentuna och Norrtälje) – till detta har nu den nya förbindelsen Norrortsleden / Arningeleden aktivt bidragit till områdets populäritet samt attraktionskraft.

Polygonvägen 49

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter