Vasagatan 16

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 578 m²

Hyra

Tillträde

2023-04-01

Beskrivning

  • Kontor

Modern lokal med egna terrasser i representativ fastighet. 2578 kvadratmeter mitt emot centralen med blandad planlösning och stora fönster.

Nu kan vi erbjuda ett snyggt kontor med ett mycket bekvämt serviceerbjudande och T-centralen rakt över gatan. Lokalen sträcker sig över de två översta kontorsplanen och har en fantastisk vy över city och Riddarfjärden. Ytorna på 2578 kvadratmeter är tilltalande och moderna med hög standard och en balanserad planlösning. Stora delar av det övre planet omsluts av den magnifika terrassen på hela 574 kvadratmeter. En interntrappa leder till nedre våningen där en stor trivsam loungeyta tillsammans med pentryt bjuder in till mingel eller större möten. Lokalen har trevliga materialval och fina ljusinsläpp via de stora fönstren. Idag blandas de öppna kontorslandskapen med sociala ytor och moderna mötesrum men vi anpassar gärna planlösningen efter era önskemål. Terrass för härliga pauser finns även på nedre planet. Högt miljöklassad och modern fastighet med fullservice i centrala kvarter I husets entré möts ni av en lounge med utsikt och en gemensam reception som guidar era besökare rätt. Här finns också tillgång till 11 mötesrum med plats för 2-12 personer. I entrén passerar ni in via säkra speedgates och har även konferensmöjligheter och coworking via Convendum. Kontoret nås även via Klara Västra Kyrkogata. Placeringen ger dessutom ett fantastiskt skyltläge på fasaden ut mot Centralbron.  Vasagatan har senaste åren byggts om och är idag en välkomnande och levande stadsgata med bland annat nya cykelbanor, träd och sittplatser. T-centralen mitt emot är en knutpunkt för alla färdmedel som tunnelbana, pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtåg och bussar. För cykelpendlare finns cykelrum och omklädningsrum i huset och för den som kommer med bil finns garage och laddplatser. Huset är miljöklassificerat med LEED Platinum. Läs mer på www.sgbc.se/certifiering/leed Välkomna att boka visning hos oss i Klara C på Vasagatan!

Ytor

  • Total yta:

    2578 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-04-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

14030

Byggår:

1934

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten, med nedfart från Klara Västra Kyrkogata. Vasakronan uppdrar åt Nordic Level Group att förvalta garaget och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att du är välkommen att kontakta Nordic Level Group vid frågor kring förhyrda platser samt tecknande av parkeringsavtal. Nordic Level Group sköter även hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. För mer information om hyra av P-plats, kontakta Stefan Deol på Nordic Level Group, 08-588 018 09, eller via e-post till stefan.deol@nordiclevelgroup.com.

Närservice:

Kongress och evenemang Många närliggande hotell erbjuder goda konferensmöjligheter, till exempel Stockholm Waterfront som ligger mellan World Trade Center och Stockholms stadshus. Centret har kapacitet att genomföra allt från stora kongresser och andra evenemang till möten för mindre grupper. Kontorshotell I fastigheten erbjuder Convendum  coworking/kontorshotell och konferensmöjligheter. Se mer under rubriken Kontorshotell Hotell - Hotell Continental, Vasagatan 22. Scandic Continental - Sheraton Hotel, Tegelbacken 6.                                                                                                             Sheraton Stockholm - Hotel Terminus, Vasagatan 20. - Hotel Nordic Sea, Vasaplan. - Hotel Nordic Light, Vasaplan. - Royal Viking, Vasagatan/Klara Vattugränd 4/Wallingatan 15. Restauranger I området finns flera restauranger för både snabbluncher och representationsmiddagar. I huset finns restaurang Vapiano och Vigårda . I närheten hittar du Aquavit Grill & Raw Bar, Griffin´s, Jensen Bofhus, O’Learys Bar & Restaurant, Restaurang Seikoen, Luzette och Stockholm Fisk. Träning och hälsa -  Centralbadet, Drottninggatan 88 ö.g.  Centralbadet - SATS, Mäster Samuelsgatan 60. Sats - Selma CitySpa, Clarion Hotel Sign. Selma Cityspa Stockholm

Kommunikationer

Kollektivtrafik       Sj.se    Tåg Sl.se    ArlandaExpress                                                                                                                                                                   Taxi Vid Centralen finns en taxistation. Här behöver du sällan vänta mer än någon minut på din taxi och du har även möjlighet att aktivt välja en miljöbil.
Vasagatan 16

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan