Kungsgatan 38

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

451 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
Väl kombinerad lokal med en del butik och en del kontor. Idag bedrivs det en tandläkarmottagning men lokalen är minst lika lämpad för butik där man även ser behov av kontorsdel. Eller kanske har ni en idé om någon slags verksamhet där upplevelse/aktivitet står i fokus?

Övrig information

Övrigt:

Hyrs endast ut till momspliktiga verksamheter.

Ytor

  • Total yta:

    451 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Inom Vallgraven 58:4

Planlösning:

I befintlig planlösning finns det idag en stor välkomnande entré med receptionsdisk, butiksdel, vänt-yta samt kundtoalett. Fyra mottagningsrum där det idag bedrivs en tandläkarmottagning. Skölj och diskrum. Via en fin bred trappa når man övervåningen där det idag finns två ytterligare mottagning/undersökningsrum, ett litet förråd samt loungeyta. Från denna ytan är det ett halvetage upp till kontoret. Här finns gott om utrymme för öppna kontorsarbetsplatser, två konferensrum samt pentry/personalmatsal och toalett.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsgatan ligger i hjärtat av Göteborg, mitt bland butiker, restauranger, caféer, kollektivtrafik och all övrig tänkbar service.

Närservice:

Kungsgatan är en av Göteborgs tätaste gata gällande service. All tänkbar shopping, alla tänkbara lunchrestauranger, caféer med mera. Bank, frisörer, seven eleven, gym och för att inte nämna alla AfterWork-alternativ som pubar, små mysiga restauranger från världens alla kök men även andra upplevelseaktiviteter som ex karaoke.

Kommunikationer

Spårvagnar och bussar endast några steg bort.
Kungsgatan 38