Mäster Nilsgatan 8

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

138 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Ljus lokal i bottenplan med industriell känsla

Lokalen är mycket ljus och luftig. Högt till tak med synliga installationer. Stora skyltfönster mot Mäster Nilsgatan. Idag är lokalens planlösning en öppen yta med personalutrymmen och förråd. Fastigheten har en lastbrygga på baksidan som förenklar leveranser. Stora skyltfönster mot Mäster Nilsgatan endast 5 minuter från Malmö C.

Övrig information

Övrigt:

* Skyltfönster: Ja * Centralt läge: Ja * Parkering: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    138 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Menved 37

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns garage under fastigheten. Samt ett allmänt P-hus intill fastigheten.

Närservice:

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Endast fem minuter från Malmö C

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.
Mäster Nilsgatan 8

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB