Davidshallsgatan 28

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust och fräscht kontor på Davidshallsgatan 28.

Nu finns det möjlighet att hyra detta ljusa och fräscha kontor mittemellan Triangeln och Davidshall. Här finns ett fullt utrustat kök med matplats, WC med tvättmöjligheter, två kontorsrum samt en större rum för möten eller konferens.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

BJÖRNEN 22

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Närhet till all tänkbar service som butiker, restauranger, livsmedelsbutik, apotek etc. Promenadavstånd till köpcentret Triangeln.

Kommunikationer

Närhet till Triangeln station.
Davidshallsgatan 28

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier