Jungmansgatan 12

Västra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 60 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Fina kontorsmöjligheter i Västra hamnen.

Hyr kontorsrum i attraktiva World Trade Center på Jungmansgatan! Fastigheten är belägen i början av Västra hamnen vilket medför närhet till centrala Malmö samt Centralstationen. Här erbjuds kontorsrum från storlekarna 10-60 kvm. Rabatt ges på större mötes- och konferensrum samt möjlighet till flertalet seminarium som anordnas. Då ni väljer att förhyra kontorsrum på WTC i Malmö får ni även tillgång till arbetsplats och mötesrum i aktivitetsbaserade kontorsmiljöer på WTC Skeppsgatan, Lund och Helsingborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 60

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sjömannen 1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I direkt närhet finns ett flertal restauranger och caféer. ICA Maxi, apotek och annan service finns också i närheten. I Fastigheten finns en mycket populär restaurang i entréplan.

Närservice:

I förhyrning ingår det mesta såsom bemannad reception, städning, kaffe samt tillgång till kostnadsfria mötesrum inom ert World Trade Center.

Kommunikationer

Närhet till Malmö Centralstation.
Jungmansgatan 12

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier