Arena Magasin X - Sidenvävargatan 17

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 1 990 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Arena Magasin X är coworking i världsklass. Två plan, 90 flexarbetsplatser, 14 konferens- och mötesrum, åtta egna Arena-kontor + takterrass.

Magasin X är inte en unik byggnad bara i Uppsala, utan faktiskt i hela Sverige. Det är nämligen landets största kontorshus med en stomme byggd helt i trä. Här står välmående i fokus. Ergonomi, ljus- och ljud och ett härligt utomhuskontor stimulerar såväl kreativitet som koncentration. På Arenan finns gott om flexarbetsplatser fördelat på två plan, över 14 konferens- och mötesrum i olika storlekar och stilar, åtta egna Arena-kontor, flera lounger och som kronan på verket en fantastisk takterrass för paus eller jobb. Arena är speciellt framtaget för er som kund hos Vasakronan. Upplägget är enkelt. Ni tecknar ett medlemskap och får tillgång till funktionella flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, frukost, gott kaffe, snabb och säker uppkoppling, låsbart skåp och skrivare. Behöver ni ett eget kontorsrum eller mötesrum kan ni koppla på det till medlemskapet. Ni kan enkelt öka eller minska antalet platser på månadsbasis. Gå direkt till Arena Magasin X

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 1 990

Utförande

Fastighetsbeteckning:

15062

Byggår:

2020

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett mindre garage för hyresgästerna i fastigheten. Här finns också bilpoolsföretaget Volvo on Demand . Infart till garaget sker från Fjalars gränd 8. Det finns ett flertal laddplatser, ett par MC-platser samt en plats för rörelsehindrade. Om du är intresserad av att parkera i detta garage är du välkommen att kontakta biträdande fastighetschef.  Parkeringsmöjligheter för besökare finns i något av de närliggande garagen, till exempel Svavagaraget, Smeden eller Centralgaraget.

Närservice:

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsala Centralstation/Resecentrum och med några minuters promenad till Gågatan med alla dess butiker, restauranger och caféer. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel som bil eller kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca. 35 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Busstationen Uppsala Centralstation/Resecentrum ligger bara några minuters promenad bort. Från Centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:  Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats
Arena Magasin X - Sidenvävargatan 17

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Sidenvävargatan 17

753 19 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan