Brogatan 14

Getinge , Getinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

850 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt
På ytterst bra läge ligger denna välskötta fastighet uppförd 1971 och till och ombyggd 1992 mitt i centrala Getinge, fastigheten är mest känd som Falkenbergs Sparbanks lokal som bedrev sin verksamhet i fastigheten i många år. Fastigheten är lättillgänglig med sitt centrala läge, nära alla bekvämligheter och logistik utmed motorvägen E6. Fastighet erbjuder kontorslokal om ca 200 kvm med fräscha och ljusa ytor som passar flertal verksamheter, lokalen är uppdelad i ca 90 kvm öppet landskap och 4-5 separata kontorsrum. Lokalen är försedd med bra ventilationssystem och det finns även möjlighet att köra kyla varma sommardagar. Bra parkeringsmöjligheter utanför lokalen. Välkomna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 850

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

850

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Byggår:

1972

Planlösning:

Lokal om ca 200 kvm Du når lokalen dels via en handikappanpassad ramp eller via trappan samt vi trapphuset på baksidan - förråd och tvättstuga som framgår på planritningen ingår ej i lokalen. Du stiger in i en tambur/sluss innan du möts av en öppen kontorsyta om ca 90 kvm med textilmatta på golv och parkett under, fint ljusflöde i lokalen och lätt att dela av och anpassa för din verksamhet. Tidigare bankvalv om ca 18 kvm som är perfekt för arkivering/förvaring för din verksamhet. Kontorsyta om ca 75 kvm med 4-5 kontor. Toalett med Wc och handfat. Kontorsytan har två ingångar, huvudentré på framsidan samt från trapphus som du når från husets baksida. Vi gillar läget i området, centralt och närhet till allt. Bra parkeringsmöjligheter för din verksamhet. Här ser vi en rimlig hyra om 8-900 kr/ kvm plus moms och drift.

Brogatan 14

Om Industriförmedling

För att förmedla kommersiella fastigheter krävs kompetens, specialkunskaper, erfarenhet och inte minst ett stort kontaktnät. Det har vi! INDUSTRIFÖRMEDLING är ett mäklarföretag som specialiserat sig på: • Förmedling av industri-, kontors-, affärs-, & hyresfastigheter • Förmedling av fastighetsbolag och företag • Hyresförmedling av industri-, kontors- & butikslokaler • Jord & Skog Vi har kompetens och erfarenhet • specialkunskaper • kontakter • ansvarsfulla medarbetare som levererar engagemang och service utöver det vanliga. Välkommen till oss med dina fastighetsaffärer!

Industriförmedling

Storgatan 25

302 43 HALMSTAD

industriformedling.se

Fler annonser från Industriförmedling