Ovädersgatan 6

Biskopsgården , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

686 m²

Hyra

800 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Industri-/verkstad-/lagerlokal med bra läge i Biskopsgårdens industriområde!

Välkommen till denna industri-/verkstad-/lagerlokal i ett bra läge i Biskopsgårdens industriområde. Området ligger mycket strategiskt nära viktiga trafikleder, Göteborgs hamn och industrin på Hisingen. Lokalen har 2 större markportar, 1 travers (3000 kg) och 3 st telfer. Lokalen är utrustad med svetsutsug och tryckluftsledningar. Det finns inga brunnar eller oljeavskiljare till lokalen! OBS; ej bilrelaterad verksamhet. Kontakta oss på Lokalisera för mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 686 800

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

800

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ovädersgatan 6 - Göteborg Biskopsgården 46:17

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil

Omgivning

Omgivning/natur:

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framför allt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt.

Närservice:

Det finns lunchrestauranger i närområdet.

Kommunikationer

Flera bussar trafikerar området.
Ovädersgatan 6

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB