Suttungsgränd 17

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

246 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i eftertraktade Magasin X, snyggt, flexibelt och hållbart med utsikt över hela stan

Ett snyggt, funktionellt kontor med generösa takhöjder och med en fantastisk utsikt på plan 7 i Magasin X. Här erbjuder vi en härlig arbetsmiljö och välkomnande känsla. Kontoret har en luftig öppen planlösning i kombination med bra funktionsrum.  Precis vid Resecentrum har vi byggt ett hus med en fantastisk entré och trappa upp till kontoret, med ett uttryck och en känsla utöver det vanliga. Som hyresgäst kommer livet kanske bli lite enklare och flexiblare med både restaurang, mötestorg och Vasakronan Arena (ett co-working koncept) i huset. När vi skapade Magasin X har vi haft bra funktion, hållbarhet och långsiktighet som målsättning. Därför är huset byggt i trä, har högteknologiska och smarta energilösningar, genomtänkta planlösningar men härligt färgsättning och högt till tak, terras för alla både i markplan och högst upp i huset och vi har också lagt mycket krut på en stor och välkomnande entré med plats för det oväntade. Vi passade också på att bygga en trappa som kanske locka dig att gå istället för att ta hissen. Våra Arena erbjuder möjlighet att hyra extra mötesrum men kan också fungera som en gummisnodd av kontorsyta genom sina flexibla medlemskap.

Ytor

  • Total yta:

    246 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

15062

Byggår:

2020

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett mindre garage för hyresgästerna i fastigheten. Här finns också bilpoolsföretaget  M . Infart till garaget sker från Fjalars gränd 8. Det finns ett flertal laddplatser, ett par MC-platser samt en plats för rörelsehindrade. Om du är intresserad av att parkera i detta garage är du välkommen att kontakta biträdande fastighetschef.  Parkeringsmöjligheter för besökare finns i något av de närliggande garagen, till exempel Svavagaraget, Smeden eller Centralgaraget.

Närservice:

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsala Centralstation/Resecentrum och med några minuters promenad till Gågatan med alla dess butiker, restauranger och caféer. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel som bil eller kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca. 35 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Busstationen Uppsala Centralstation/Resecentrum ligger bara några minuters promenad bort. Från Centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:  Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats
Suttungsgränd 17

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 1050

751 40 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan