Herkulesgatan 3C

Ringön , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor om 100 kvm i vackert korsvirkeshus!

Denna kontorslokal på andra våning om 100 kvm har en trevlig planlösning med fyra kontorsrum, kök, dusch, toaletter samt ett förråd. Lokalen är omgiven av mycket grönska, välskött trädgård i en stillsam miljö. Kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herkulesgatan 3C

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Närservice:

I närområdet finns lunchrestauranger.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss samt smidigt att ta sig med bil.
Herkulesgatan 3C

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB