Herkulesgatan 3C

Ringön , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Trevligt kontor i Gamla Bultfabriken om 125 kvm.

Denna trevliga kontorslokalen om 125 kvm har en planlösning med fem kontorsrum, en öppen yta, toalett och förråd. Golvbeklädnaden består av ett massivt trägolv. Området erbjuder mycket goda kommunikationer, parkering samt restauranger och butiker i närheten till fastigheten. Kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herkulesgatan 3C

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Tack vare bra läge finns det närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Närservice:

Området erbjuder restauranger samt butiker.

Kommunikationer

Det finns flertal spårvagns- och busslinjer nära fastigheten.
Herkulesgatan 3C

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB