Herkulesgatan 1 V

Hisingen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett nybyggt kontor med bra planlösning och härlig takhöjd!

I den "Gamla bultfabriken" finns nu ett nybyggt kontor till uthyrning. Lokalen ligger en trappa upp och planlösningen består av en större öppen yta, perfekt för kontorslandskap samt ett större kontorsrum som också kan passa bra som konferensrum. Det finns ett fint pentry samt toalett med dusch och kapprum. Lokalen har en härlig takhöjd på 3,6 meter vilket ger rymlig känsla, det finns även AC. Lokalen har tillgång till fastighetens trevliga terrass och i området finns gott om parkeringar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herkulesgatan 1

Våningsplan:

1

Teknisk information

Takhöjd:

3,6 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hisingen, här finns både landsbygd, pittoreska bad samt livliga stadsdelar. Här ligger Torslanda, Björlanda, Hisings Backa, Eriksberg, Lundby, Säve och Länsmansgården. Alla dessa områden erbjuder unika kvaliteter. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Närservice:

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.
Herkulesgatan 1 V

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB