Herkulesgatan 3A

Kvillebäcken , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nybyggd kontorslokal strategiskt belägen vid knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen.

Nu finns ett nybyggt kontor som är beläget en trappa upp till uthyrning. Fastigheten ligger vid knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen (Hisingens centrum) och med adressen Herkulesgatan 3A, Göteborg. Planlösningen omfattar sex kontorsrum i olika storlekar, förråd, städ, pentry med diskmaskin och mikrovågsugn, dusch och toalett. Kontoret är utrustat med fiber och har komfortkyla.

Ytor

  • Total yta:

    135 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Herkulesgatan 3A

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvillebäcken, här finns det en skön atmosfär av avspänt stadsliv och är idag en sprudlande stadsdel. Hit drar sig kreativa människor från hela landet som gillar inspirerande möten med andra. Området lämpar sig utmärkt för verksamheter inom handel och kontor då området erbjuder ett brett utbud av service, butiker och restauranger. Även centrala Göteborgs utbud finns inom räckhåll då Brunnsparken ligger cirka 6 minuter bort med spårvagn. Mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området.

Närservice:

I området finns all tänkbar service nära. Här är det lätt att hitta trevliga restauranger och caféer. På Kville saluhall kan man njuta av mat från världens alla hörn, här finns ett stort utbud av goda delikatesser. Det intilliggande handelsområdet runt Backaplan erbjuder också ett brett utbud av butiker.

Kommunikationer

Hjalmar Brantingsplatsen ligger precis bredvid fastigheten och är en kollektivknutpunkt och trafikeras av flertalet buss och spårvagnar, här ifrån tar man sig lätt vidare in till Göteborgs centrum på 15-20 minuter.
Herkulesgatan 3A

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB