Florettgatan 14

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 20 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Ett möblerat livsstilskontor på Bergas bästa läge. Allting är färdigmöblerat. Det finns rum mellan 12-20 kvm, likväl som öppna landskap.

Nu har vi skapat Helsingborgs nästa kontorshotell. Ett möblerat livsstilskontor med moderna installationer på Bergas bästa läge. Allting är färdigmöblerat, kontorsrum såväl som konferensrum och gemensamma ytor. Det finns rum mellan 12-20 kvm, likväl som öppna landskap. Valet är ditt. Det är bara för dig att komma till jobbet, så fixar vi resten. Flytta hit. Välj en plats. Börja jobba. Här kan du läsa mer om Berga kontorshotell

Övrig information

Övrigt:

* Konferensrum: Ja * Hiss : Ja * Färdigmöblerat: Ja.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 20

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kroksabeln 19

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten finns restaurangen Tacos y Burritos, medan du ett stenkast bort hittar SMAK, Meny och Holy Greens.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Florettgatan 14

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB