Vasagatan 45

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

621 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fin kontorslokal med bra läge i närheten av Avenyn!

Välplanerad lokal om 621 kvm i ett bra läge på hörnet Vasagatan / Södra Vägen. Lokalen renoverades för några år sen med fina materialval i ljusa kulörer och mycket glas. Fönster åt tre väderstreck skapar en mycket ljus lokal. Ytan är rumsindelad med kontor i varierande storlek samt flertalet mötesrum. Fastigheten ligger strategiskt mittemellan Avenyns stora utbud av restauranger och butiker samt Hedens rekreationsområde. I närheten finns flertalet gym samt goda kommunikationer med bussar och spårvagnar. Det finns även garage i området för den som är bilburen. Välkommen att kontakta mig för visning!

Ytor

  • Total yta:

    621 m2

Utförande

Byggår:

1979

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Säg Avenyn och snart sagt varenda människa i Sverige vet att det handlar om Göteborgs paradgata. Avenyn är stadens medelpunkt och länkar samman centrum med området där Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet finns. Avenyn är Göteborgs självklara huvudstråk, en populär destination för åtta miljoner göteborgare och turister varje år. Här finns de attraktiva kontorsadresserna, förstklassigt utbud av shopping och många möjligheter till spännande restaurang- och cafébesök. Vid Götaplatsen är många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta som visar kvalitetsfilm. Längs Avenyn hittar du några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holdingbolag och finansföretag av olika slag. Men även bland läkare och tandläkare är Avenyn en eftertraktad adress, mycket för att det här finns lokaler lämpliga för ändamålet men också för att adressen i sig står som garant för kvalitet. Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Vasagatan 45

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB