Hyllie allé 5

Hyllievång , Hyllie
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
Nu finns chansen att uppfylla er drömbutik i en nyproducerad butikslokal. Här får ni möjligheten att sätta er prägel på lokalen redan från start. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Övrig information

Övrigt:

ej lämplig för livsmedel, restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Magne 1

Byggår:

2022

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie är stadsdelen som växer på alla håll och binder ihop södra Malmö med slätten. Från bördig närmast obebyggd åkermark har stadsdelen vuxit snabbt till att bli en tätbebyggd plats med stort klimatfokus. Här finns idag en stor variation av bostäder och kontor, skolor, förskolor, träningsanläggningar, Malmömässan, Malmö Arena och Skandinaviens största köpcenter Emporia. Inom området anläggs just nu en stor stadsdelspark för umgänge, lek och rekreation. Ingen annan stadsdel har så bra kommunikationer som Hyllie. Det gör området extra populärt för pendlare. Härifrån är det utmärkta möjligheter till regionala och internationella resor samt en snabb koppling till Triangeln och Malmö central. För lokala resor finns busshållplatser för stadsbuss och regionbuss på Hyllie Allés södra sida samt vid stationstorget.

Närservice:

Närhet till all service.

Kommunikationer

Närhet till buss, tåg och motorväg.
Hyllie allé 5

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB