Birger Jarlsgatan 4

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

346 m²

Hyra

Tillträde

2023-04-01

Beskrivning

  • Kontor

Sekelskifteslokal med effektiva ytor i bästa läge på Östermalm. Representativa 346 kvadratmeter med plats för 26 kollegor.

Denna fantastiska kontorslokal ligger fyra trappor upp i ett av Birger Jarlsgatans vackraste hus. Här finns både representativa hörnrum med vackra, stora fönster och även effektiva kontor för upp till 28 medarbetare. Rummen är ljusa och har stora sekelskiftesfönster, dubbeldörrar och högt i tak med stuckaturer. Här jobbar ni nära tunnelbana, bussar och med denna adress, mitt på Nybroplan når ni dessutom SL-båtar och skärgårdstrafiken på bara några steg. Shoppingärenden görs enkelt på lunchen eller efter jobbet. Med denna adress blir arbetsvardagen smidig och trivsam. Miljöcertifierad fastighet från sent 1800-tal i kvarter med shopping, kultur och restauranger Fastigheten ligger granne med Dramaten och är sedan 2020 miljöcertifierad med Leed Guld . I  kvarteren utanför dörren myllrar det av kaféer, restauranger och butiker.  På våren står en promenad i Kungsträdgården på lunchschemat, där parken några veckor under våren badar i rosa blommor. Välkommen att boka en visning mitt på Nybroplan!

Ytor

  • Total yta:

    346 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-04-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

693

Byggår:

1893

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan.

Närservice:

Fastigheten är belägen invid Nybroplan med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden, ett stenkast från Kungsträdgården och Norrmalmstorg. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. Restauranger I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof samt i närliggande gallerior där det finns ett stort urval av restauranger och caféer. Shopping När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger. Träning och hälsa Sats Stureplan  - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C. Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59 Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1 Sturebadet -   Beläget i Sturegallerian

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen -12 min Stockholms centralstation - 12 min Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central) London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) Tunnelbana Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara några minuter från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats
Birger Jarlsgatan 4

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan