Krokslätts torg 5

Krokslätt , Mölndal
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

237 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal om 237 kvm vid Krokslätts Torg

Välkommen till Krokslätts Torg 5!

Här finner du en butikslokal om 237 kvm i Mölndal. Det finns mycket goda kommunikationer med buss- och spårvagn, cykel, samt med bil. 

Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    237 m2

Omgivning

Kommunikationer

Intill fastigheten finns buss- och spårvagnshållplatsen Krokslätts Torg där busslinjerna 86 och 757 går, samt spårvagnslinjerna 2 och 4. Här har du även mycket goda kommunikationer med närhet till utfartsled.
Krokslätts torg 5

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner