Spångatan 7

Triangeln , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

244 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med stor potential vid Triangeln, perfekt för pendlaren!

Kontorslokal på 244 kvm med stora fönster i närheten av Triangeln. Här är det nära till Triangeln shoppingcenter, Malmö centrum, Triangeln tågstation, Hemköp, restauranger och cafeér.

Lokalen består av flertal mindre kontorsrum, flertal toaletter, pentry och öppna ytor. Stora fönster finns på båda sidorna av lokalen, med utsikt över en trevlig innegård samt mot Spångatan. I lokalen fungerar omomsad verksamhet. Här anpassar fastighetsägaren lokalen efter dina önskemål. De flesta innerväggar går att ta ner för att skapa mer öppna ytor. Lokalen ligger på plan 2 och hiss finns i byggnaden. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    244 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Gångavstånd till Pildammsparken.

Företag i närheten:

Triangeln köpcentrum, Hemköp, ICA, McDonalds, MKB fastigheter, Praktikertjänst, Scandic Triangeln, Fitness 24Seven.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering samt Triangelngaraget i närheten.

Närservice:

Ica och Hemköp ligger runt hörnet.

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

En kort promenad från lokalen ligger Triangelnstationen, där du kan ta dig till både Köpenhamn och Malmö Central på några minuter.
Spångatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner