Lindövägen 5 B

Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

436 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fin kontorslokal i unikt skyltläge - eget lastintag

Populära Lindövägen är ett av Norrköpings snabbaste växande område. Här har ni nära till handel, kontor, lagererverksamhet samt bra belägen för komunikation med bra skyltläge på trafikerad gata. Vill ni träna på lunchen? Perfekt för ett stenkast bort hittar ni Factory Fitness. Här har ni även restauranger på nära håll, besnsinstation samt Coop bara några minuter bort.

Övrig information

Övrigt:

Fastighet bestående av två kontorsbyggnader samt stor parkering belägen i hörnet av Östra Promenaden och Lindövägen. Här har du bra kommunikationer utanför dörren och närhet till citykärnan med all tänkbar service och ett stort restaurangutbud. Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten både för kunder och personal.

Ytor

  • Total yta:

    436 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Belägen precis utanför den härligt gröna och lummiga Östra Promenaden med närhet till det mesta. Lättillgänlig fastighet för alla former av trafik.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsautomat P-platser för 20 fordon finns på gården. Övriga p-platser är uthyrda.

Närservice:

Närhet till restauranger samt stor träningsanläggning. På ett par minuters promenad når du även badhuset, ridhuset eller itykärnan med all kommersiell service.

Kommunikationer

Här tar du dig snabbt och lätt ut och in till staden via spårvagn, buss eller med egen bil. Promenadavstånd till Resecentrum.
Lindövägen 5 B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum