Kvarnbergsgatan 2

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fantastiska och moderna lokaler med mycket själ i den anrika fd Sjöbefälsskolan. Storslagen utsikt över Göta älv och två privata terrasser.

Sällan erbjuds möjlighet att hyra en större lokal i en så anrik fastighet mitt i Göteborgs centrum. Nu finns dock chansen. Hyr upp till ca. 4 000 kvm i anrika fd Sjöbefälsskolan högt upp på Kvarnberget, ca. 3 minuters promenad från Gustav Adolfs torg. Njut av den moderna lokalen med mycket själ i ett av Göteborgs största landmärke. Förutom fantastiska kontorslokaler erbjuds också en magnifik utsikt över Göta älv, två stora privata takterrasser och 29 p-platser. Möjlighet att hyra delar av lokalen finns också. Lokalen behöver upplevas för att förstå värdet. Välkommen till oss för mer information och visning.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    4000 m2

Utförande

Renoveringsår:

2014

Kvarnbergsgatan 2