Ekenleden 11A

Mölndal , Kållered
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 079 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Trevlig lagerlokal med tillhörande kontor!

Vår fastighet i Kållered har nu en trevlig kombilokal som finns tillgänglig för er verksamhet.

Här kan vi erbjuda er som önskar en lokal med bra utvändiga ytor där entrégrind är låsbar med direktaccess genom två portar in till ett lager med högt i tak. Utöver det finns en kontorsdel med flera kontor, omklädningsrum, pentry samt mötesrum. Intill fastigheten finns även goda parkeringsmöjligheter för personal och besökare.

 Varmt välkommen på visning. 

Ytor

  • Total yta:

    1079 m2

Ytbeskrivning

- Generös gårdsyta tillhörande lokalen om ca 1 400 kvm. - Höglager vid fasad 4,3 m - Höglager nock (uk balk) 7 m. - Skärmtak gård lägsta höjd 2,15 m - Portar med bredd om 3,35 m, höjd 4 m. - Entrégrind med bredd om 4,7 m.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Skyltläge
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kålleredsgården 1:102

Dokument

Omgivning

Närservice:

Med en kort promenad når man Kållered köpstad som erbjuder all tänkbar service såsom butiker, apotek, IKEA, mataffär och restaurang.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Ekenleden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kollektivtrafik, närmsta hållplats är Kållered köpstad som nås inom några minuters gångavstånd.
Ekenleden 11A

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop