Marieholmsgatan 10 C

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 178 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Välplanerad kombinationslokal i attraktivt läge

Nära på- och avfartern till E45 som lätt tar dig till de stora lederna och till Hisningen. Mycket centralt! På Marieholm, med ävlen som närmsta granne, finns från och med våren 2023 en välplanerad kombinationslokal tillgänglig för ditt företag. Lokalen består av ett stort lager/produktion om ca 1200 kvm med tre stora höga mekaniska rullportar och terrass med sittplatser vid älvkanten. En trappa upp finns kontoret på ca 628 kvm med en helt fantastiskt utsikt. Nyrenoverat med smakfullt valda färger. Flera konferensrum i olika storlekar, stor matsal samt personal- och omklädningsutrymme på ca 350 kvm. Lokalen går även med fördel att dela av till mindre alternativ.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten, som består av ett antal olika byggnader, ligger i industriområdet Marieholm.

Ytor

  • Total yta:

    2178 m2

Utförande

Planlösning:

Lager i bottenplan med portar Kontor med personal- och omklädningsutrymme på vån 1.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vår fastighet ligger nära Göteborgs centrum och de stora trafiklederna. I området finns det bl. a. småverkstäder, kontor och grossister.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra på området.

Närservice:

Lunchrestaurang finns på området.

Kommunikationer

Hållplats, Vassgatan, för linjetrafik finns precis utanför fastigheten där buss 59, varje halvtimme, stannar/passerar. Det tar mindre än 10 min till Nils Ericsson Terminalen.
Marieholmsgatan 10 C

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum