Krokslätts fabriker 18

Krokslätt , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Egen liten fastighet! Kontors- och utställningslokal med en bibehållen industrikänsla i mycket gott skick med goda förbindelser

Välkommen till Krokslätt Fabriker 18!

Här finner du en mycket trevlig kontsorslokal om 225 kvm. Lokalen är idag rumsidelad med möjlighet till en mindre yte för lager/utställning. Det är en mycket charmig lokal där industrikänslan har fått bibehållas. 

Lokalen är belägen med mycket goda förbindelser med så väl kollektivtrafik och bil. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
WC

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra parkeringsmöjligheter finns

Närservice:

Lunchrestauranger och konferensmöjligheter finns i Området. Lokalen är belägen alldeles norr om Mölndals centrum där ett stort serviceutbud finnes.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationsförbindelser med närheten till buss- och spårvagnshållplatsen Krokslätts Fabriker. Spårvagnarna 2 och 4 Går kontinuerligt, och även busslinjerna 86 och 757.
Krokslätts fabriker 18

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner