Kolgruvegatan 1

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 36 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Vill ditt företag vara del av en kreativ atmosfär? Hyr en studio i vår lokal "Hamnen" på härliga Ringön!

Älskar du att renovera, reparera eller producera och letar efter en plats där du kan utveckla dina kreativa drömmar? Då är Hamnen stället för dig! Castellum har tillsammans med det kommunala projektet Saltet på Ringön arbetat fram denna idé om hur vi ska ta hand om och väcka liv i denna något slitna men vackra byggnad samt visa upp Ringön från sin bästa sida. Granne med Ivans Pilsnerbar och den berömda Ringöbaren har du nära till lunch vid vattnet. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

Övrig information

Övrigt:

Fastighet med små eller medelstora lagerytor nära centrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 9 36

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Här hyr du en Studio i storleken 9 - 36 kvm och gemensamt med andra hyresgäster skapar ni ett levande hus där kreativiteten flödar och har gemensamma marknadsdagar då allmänheten bjuds in och därmed ges tillfälle att visa upp det som skapats samt en möjlighet till försäljning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i det exansiva industriområdet Ringön, nära Göteborgs centrum och trafiklederna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i området.

Närservice:

Det finns gott om lunchrestauranger i området. Det är nära till Backaplan och Nordstans stora utbud av butiker och service.

Kommunikationer

Ca 10 min promenad till Frihamnen och Hjalmar Brantingsplatsen. Det går även en industribuss i området.
Kolgruvegatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum