Vasaplatsen 2

Vasa , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Toppmodern kontorslokal anpassad efter er! Grymt läge på Vasaplatsen 2, vindsvåning och 4 meter takhöjd! Balkong & parkering finns!

Nu erbjuds en toppmodern kontorslokal om ca 950 kvm. Det är befintlig vindslokal som byggs om till två kontorslokaler. Kontorslokalerna kommer delas upp om 460 kvm vardera eller 950 kvm för hela ytan. Lokalen har 4 meters takhöjd och en öppen planlösning. Till kontoret finns balkonger som vätter in mot innergården

Vid ombyggnationen kommer den äldre byggnadsstrukturen med balkar och tegel att bevaras och bilda ett modernt och öppet kontor. 

Här sitter du med närheten till både kommunikation och alla tänkbar service.
Det finns även möjlighet till att hyra en parkeringsplats på innergården.


Har du flera frågor eller önskar boka visning, kontakta oss på Croisette!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    950 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
Skyltfönster
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

6 av 6

Antal rum:

6

Planlösning:

Öppen.

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge i Göteborg med bara ett stenkast från Avenyn och grönområde i Slottskogen

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns

Närservice:

Med dess centrala plats i Göteborg finns det här ett stort utbud av service i närhet till lokalen. Många restauranger, café, barer och mycket annat finns här.

Kommunikationer

Alldeles intill finner du hållplatsen Vasaplatsen där busslinjerna 16, 19, 258 och 753 går, samt spårvagnslinjerna: 2, 3, 7, och 10.
Vasaplatsen 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner