Gustaf Dalénsgatan 19

Kvillebäcken , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och fin kontorslokal på 190 kvm.

Ljus och fin kontorslokal på 190 kvm. Lokalen ligger högst upp i byggnaden med mycket bra läge vid Backaplan. Busshållplatsen Swedenborgsplatsen ligger alldeles intill entrén. Lokalen totalrenoverades för några år sedan, består av enskilda kontorsrum, ger ett härligt ljust intryck samt är försedd med mycket fönster i tre väderstreck. Det finns även kontorsförråd, copy/skrivar-utrymme och ett konferensrum. Vidare finns det stora öppna sociala ytor kring köket samt en WC/dusch och separat WC vid hallen, i anslutning till entrén. Ljuset flödar genom lokalen genom det stora antalet fönster samt glasväggar ut från rummen. Den goda takhöjden ger också en rymlig känsla. Ytskikten bidrar till en trivsam arbetsmiljö med ljuddämpande textilmattor samt akustikundertak. Rummen är uppbyggda med ljudklassade systemväggar, glas och dörrportaler. Belysningen består av dimbara led-plattor. Kontorslokalen har bra inomhusmiljö med god ventilation samt kyld tilluft. Lokalen är tillgänglig för inflyttning från den 1 mars 2022.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Omgivning

Omgivning/natur:

På kort gångavstånd finns ett flertal lunchrestauranger och Backaplan samt Kvillebäckens övriga omfattande utbud. 100 meter bort ligger träningsanläggningen Nordic Wellness Backaplan. Lokalen ligger också nära Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde.

Kommunikationer

Med buss 17 som avgår precis vid fastigheten ligger Hjalmar Brantingsplatsen tre minuter bort och där finns all tänkbar service. Till Nordstan tar bussturen endast åtta minuter. Det är även lätt att ta sig till och från med bil.
Gustaf Dalénsgatan 19

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor