Jörgen Kocksgatan 9

Nyhamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

519 m²

Hyra

Tillträde

2023-12-01

Beskrivning

  • Kontor

Skapa ert nya kontor i Malmös nya attraktiva stadsdel Nyhamnen. Modern lokal vid Centralstation och havet med plats för 35-40 kollegor.

Med ett drömläge nära havet och bara ett stenkast från Malmö Centralstation ligger detta trevliga och rymliga kontor på fjärde våningen. Lokalen är modern och flexibel med en välkomnande yta för reception och lounge. Här har ni alla möjligheter att anpassa lokalen efter er verksamhet då den ska totalrenoveras. Idag är planlösningen blandad med kontorsrum och mötesrum samt kök med matplats, kapprum och wc. I fastigheten finns dessutom den gemensamma ljusa atriumgården och uteplatsen för behövliga pauser eller spontana möten. Lokalen rymmer cirka 35 kollegor som smidigt tar sig till och från arbetsplatsen med tåg, bil eller varför inte cykel. Miljöcertifierad fastighet precis vid Malmö Centralstation och mitt i city Fastigheten är modern och miljöcertifierad med LEED Silver, belägen med gångavstånd till centrum och hela dess utbud av restauranger, gym, butiker och annan service. Lunchen intas kanske på Food Courten inne på närliggande centralstationen eller på restaurang Saltimporten en kort promenad bort på Hullkajen. I huset finns garage för er som kommer med bil och utanför dörren tar ni er enkelt till och från kontoret. Här finns chansen att ta plats i en inspirerande miljö när Malmös nya och mest spännande stadsdel Nyhamnen växer fram.  Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    519 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-12-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12136

Byggår:

1992

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

För hyresgäster har fastigheten ett eget garage med infart från Navigationsgatan. Garaget har rörliga platser och digital parkering.  Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se. Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Närservice:

Fastigheten är belägen med gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid.
Jörgen Kocksgatan 9

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Pildammsvägen 6

201 23 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan