Hisingsgatan 28-30

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

66 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor på centrala Hisingen

Kontorslokal på plan 2. Här sitter du nära centrum och med närhet till allt. I husets bottenvåning finns bl.a. servicebutik och konditori. Utanför går spårvagnar och bussar som tar dig till Göteborgs centrum på någon minut.

Ytor

  • Total yta:

    66 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen vid Vågmästareplatsen på Hisingen. Vågmästareplatsen kan rubriceras som ett lokalt centrum för denna del av Hisingen. På fastigheten finns två med varandra förbundna byggnader som innehåller i huvudsak butiks- och kontorslokaler.

Närservice:

All kommersiell och offentlig service samt hållplatser för kollektivtrafik finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Fastigheten ligger vid Vågmästareplatsen, där passerar upp mot 20 olika buss- eller spårvagnslinjer. Härifrån går bussar eller spårvagnar till Göteborg centrum med 5 minuters mellanrum. Det är även lätt att ta sig till och från med bil.
Hisingsgatan 28-30

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder