Segloravägen 22

Viared , Borås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 - 6 000 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

På Segloravägen 22 i Viared (Borås) erbjuder vi lagerlokaler om 6 000 kvm som kan delas in i mindre enheter om ca 3 000 kvm. Möjlighet till anslutande kontor finns.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 2 000 6 000

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Viran 8

Planlösning:

Lagerdelen om ca 6 000 kvm har en takhöjd om 10 m under balk och är försedd med sprinkler. Det finns 6 st lasthus samt 1 st markport. Möjlighet finns att bygga ytterligare ca 2 000 kvm till. I lokalen finns pallställage med en kapacitet om ca 7 500 pallplatser.

Teknisk information

Takhöjd:

10 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Viared är ett viktigt område för Borås expansion som ligger längs med Riksväg 40 med ca 50 min till Göteborgs hamn. Med en strategisk skandinavisk placering med ungefär samma avstånd till Stockholm, Köpenhamn och Oslo är Viared ett utmärkt område för företag som värdesätter läget som konkurrensfördel.

Närservice:

I närområdet finns bla. restauranger, snabbmat, bensinstation och padelcenter.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger lättillgänglig från Riksväg 40, ca 3-4 minuters bilresa från avfart nr. 82, Nabbamotet. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid Riksväg 40 mellan Göteborg och Jönköping bidrar till Viareds styrka som ett logistikcentrum. Fastigheten nås enkelt på ca 25 min från Landvetter Flygplats. Borås Centrum nås på ca 10 min.

Segloravägen 22