Muskötgatan 12

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 871 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

På detta utmärkta läge på expansiva företagsområdet Berga finns nu en unik möjlighet för etablering i egen fastighet.

På utmärkt läge i det expansiva företagsområdet Berga finns en unik möjlighet för etablering i en helt egen fastighet med inhägnad tomt och parkeringsmöjligheter alldeles intill. I kontorsdelen finns finns det rum för ca 30-35 arbetsplatser. Fastighetens många fönster förser kontoret med dagsljus vilket både ger ett fint och ljust intryck samt en bra arbetsmiljö. I dagsläget är lokalen uppdelad i en bra mix med både cellkontor och ett öppet kontorslandskap. Här finns stora konferensrum och pentry med anslutande öppen yta för lunchpauser samt omklädningsrum med dusch och bastu. Som ny hyresgäst kan ni vara med och anpassa planlösningen efter era behov och omvandla detta till er framtida drömlokal. Större delen av lokalens ytor på ca 1900 kvadratmeter är koncentrerade till ett våningsplan på marknivå. Här ryms kontor på ca 820 kvadratmeter och lager/produktion på omkring 1000 kvadratmeter. Ca 6 meters takhöjd till underkant på balk. På våning två finns en avskild yta som idag består av ett större konferensrum och anslutande pentry/loungeyta, perfekt för externa besöks- och kundmöten. Välkomna att kontakta oss för en visning!

Övrig information

Övrigt:

* Inhägnat tomt: Ja * Tomt: 6258 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    1871 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värjan 12

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Ett stenkast bort finns restaurangerna SMAK, Meny och Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Café Fika på Berga. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 300 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2 eller på Muskötgatan 250 meter bort som trafikeras av linje 22. Regionsbussar mot bla Åstorp och Höganäs stannar vid Berga Trafikplats ca 500 meter bort.
Muskötgatan 12

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB