Kantyxegatan 23

Fosie/Jägersro , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

267 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Öppet representativt kontor på bästa läge i Fosie. Utmärkt skyltläge och fri parkering. Öppen planlösning med ett par enskilda rum. Trevliga...

Ljust och trevligt kontor på bästa läge i Fosie. Utmärkt skyltläge och fri parkering. Kontoret ligger på bottenplan med möjlighet till egen entré. Lokalen har ett fantastiskt ljusinsläpp och delar av lokalen har ett burspråk med extra takhöjd lämplig som en trevlig sällskapsyta. I fastigheten finns det en atriumgård med pentry och mötesrum. Detta nyttjas gemensamt av hyresgästerna och kan bokas för kundevent el liknande. Mindre förrådsutrymme finns att hyra till vid behov.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift - nivå Silver * Gemensamma ytor: Ja * Egen entré: Ja * Skyltläge: Utmärkt.

Ytor

  • Total yta:

    267 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dubbelknappen 15

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.
Kantyxegatan 23

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB