Garnisonsgatan 25

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

690 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust och rymligt kontor på Berga i Helsingborg. Vill ni ha egna rum eller öppen planlösning? Här finns härliga öppna ytor för umgänge, samtal...

Ljust och rymligt kontor med välkomnande entré på Berga Center. Hur ser ert behov ut, rum eller öppen planlösning? Här finns härliga öppna ytor för umgänge, samtal och fika.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad i Drift Silver.

Ytor

  • Total yta:

    690 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Floretten 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och lunchrestauranger. Det finns flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ligger tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic.

Vägbeskrivning:

Hitta till Garnisonsgatan 25 i Helsingborg.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga med kollektivtrafik , Maria Station finns en kort gångväg bort. Stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Väljer du att cykla finns flera cykelvägar som leder till Berga från bland annat centrum och Maria Park. Med bil når du snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Precis utanför entrén finns det 27 platser för laddning av elbilar.
Garnisonsgatan 25

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB