Gårdsstensvägen 101

Angered , Angered
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lager och kontor med bra läge i Angered.

Lagerlokal om totalt ca 5 000 kvm, med tillhörande kontor om ca 800 kvm. Lagerytan har en takhöjd om ca 6,5m. Lokalen går att använda för lager, produktion och som butik. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    5000 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Angered är ett område i den nordöstra delen av Göteborg som gränsar i väst till Göta Älv, i norr till Ale kommun, i öst till Lerums kommun och i söder till stadsdelarna Bergsjön och Kortedala i Göteborgs kommun. Ett av de senast byggda områdena i Angered är stadsdelen Lövgärdet som stod klart under 70-talet. Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runtomkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Härifrån är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservat Vättlefjäll.

Närservice:

I Angered centrum ligger ett stort köpcentra med över 50 butiker och serviceinrättningar som exempelvis systembolag, post, bank, apotek, frisörsalong, kemtvätt, matbutiker och dylikt. Det finns över 1500 gratis parkeringar.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig runt här med spårvagn då de tre linjerna 4, 8 och 9 går regelbundet samt ett tiotal busslinjer har sin ändstation här. Från Angereds Centrum finns goda kommunikationer och det tar cirka 30 min med spårvagn från Angered Centrum till Centralstationen i Göteborg.
Gårdsstensvägen 101

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor