Williams väg

Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

20 400 m²

Hyra

Tillträde

2023-10-01

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Vi erbjuder nu ytterligare en effektiv lokal i Europas snabbast växande region. I bästa läge för logistik och distribution.

Med utgångspunkt i hållbart byggande och möjlighet till anpassning efter hyresgästens önskemål blir byggnaden maximalt optimerad. E-handeln är inne i en kraftig expansion och beräknas vara fördubblad inom fem år. Det innebär att efterfrågan på strategiskt rätt placerade anläggningar nära slutkund kommer att öka. Etuna 3:s läge och väl utbyggda infrastruktur erbjuder ultimata förutsättningar för just logistik och distribution. E20 i kombination med E18 ger bra kommunikation till Stor-Stockholm och flera andra viktiga städer i såväl Sverige som Norden och alla dess invånare. Närmre än så här, kommer du inte. I Eskilstuna hittar du också Stockholmsregionens största kombiterminal strategiskt placerad mellan Svealandsbanan och E20. Terminalen är utformad för effektiv och hållbar godshantering med containerladdare som gör att varje container kan fyllas med upp till 25 % mer gods för optimerad fraktkostnad. Logistikanknuten utbildning på gymnasienivå samt en aktiv högskola, borgar för kvalificerad arbetskraft, en självklarhet i ett starkt tillväxtområde. Den nya fastigheten kommer att miljöcertifieras efter uppförandet enligt BREEAM Excellent. Solceller är en naturlig del i de miljöinstallationer som kommer att gälla för fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    20400 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-10-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kjula-Blacksta 1:103

Teknisk information

Takhöjd:

11,7 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Företag som redan är etablerade i Eskilstuna Logistikpark: DHL, Kuehne & Nagel, Sportamore, KitchenTime, Teknikmagasinet, COOP, Frode Laursen, Apoteket med flera.

Närservice:

Flera nyöppnade lunchrestauranger i området.

Kommunikationer

3 minuter från E20 BUsslinje 230 trafikerar området.
Williams väg