Kristineholmsvägen 26

Alingsås , Alingsås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

338 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med ett utmärkt skyltläge i Alingsås

Välkommen till Kristineholmsvägen 26!

Här finner du en butikslokal om 338 kvm med utmärkt skyltläge vid E20.

Lokalen har fönster i två väderstreck som skapar en ljus och trevlig miljö i lokalen. Lokalen är väl lämpad för yrkesbutiker, hus&hem, byggvaruhus m.m.

Lokalen är placerad i ett populärt område med närhet till E20 och Alingsås centrum där gott om servicemöjligheter finns. Det finns goda förbindelser både med både bil och buss till området och gott om parkeringsplatser finns det. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    338 m2

Ytbeskrivning

Totalytan är om 338 kvm. Möjligt att dela av.

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkering i området

Närservice:

Det finns gott om service i området! Lunchrestauranger finns alldeles intill lokalen.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge vid E20

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser till området med både bil och buss. Närmaste busshållplats finner du Sandbergsvägen, som endast är ett stenkast från lokalen. Där går busslinjerna 5, 544 och 579.
Kristineholmsvägen 26

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner