Stigbergsliden 5

Masthugget , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

I Stigbergshuset erbjuds nu ett hörnkontor med tillgång till en gemensam takterrass.

Fint hörnkontor om ca 100 m2 i Stigbergshuset med utsikt över hamnen, Två stora kontorsrum plus två kontorsrum, arkiv, pentry, dusch och toalett (kaklat utrymme).Kontorets golvbeklädnad består av ett båtgolv. Kontoret är utrustat med AC. Tillgång till takterrass (gemensam för fastigheten), samt bredband.

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Masthugget, beläget i västra Göteborg är en stadens Göteborgs äldsta stadsdelar och har gått från att vara en klassisk arbetarstadsdel till att vara en restaurangtät kulturknutpunkt i Göteborg. Här är det landshövdingshusen som dominerar och området är vackert inbäddat mellan Göta Älv och Slottsskogen. Här finns massvis av mysiga kaféer och restauranger och samtidigt nära till natur och vatten. Mysigt område att få spendera arbetsdagarna på och samtidigt vara kring en fin miljö.

Närservice:

All service finns i området.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats utanför lokalen.
Stigbergsliden 5

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor