Lilla Torget 4

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

57 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Charmig vindslokal om 57 kvm i centrala Göteborg

Nu har du chansen att hyra en charmig vindslokal om 57 kvm i en äldre och vacker 1800-talsfastighet. I huset finns konsulter, IT-projektledare och annan kontorsverksamhet. Lokalen består av 2 kontorsrum samt en mindre förrådsyta. Pentry delas med resterande hyresgäster. Det finns också en mysig innergård att nyttja. Här arbetar du mitt i city med närhet till all tänkbar service och kommunikation.

Ytor

  • Total yta:

    57 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrum. I omgivningen finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer. Trots det centrala läget är det lugn och skön atmosfär.

Kommunikationer

Kommunikationen härifrån är mycket bra! Det går bussar och spårvagnar precis utanför byggnaden åt alla håll. Närhet till olika stationer, närmast ligger Stenpiren, Kungsportsplatsen och Brunnsparken
Lilla Torget 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder