Lilla Bommen 4 B

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

451 - 2 028 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Med stadskärnan, operan och havet alldeles intill – finns en lokal med stora möjligheter. Var med och skapa er drömlokal!

Inbjudande kontorslokal med en tilltalande rymd. Trivsamt läge i huset med en fin vy över området. Flertalet fönster släpper in ljuset, lokalens fördelaktiga placering på fastighetens gavel möjliggör ljusinsläpp i olika väderstreck. En lokal med stora möjligheter, ytan iordningställs tillsammans med tillträdande hyresgäst. Attraktivt läge med en direkt närhet till stadskärnan. Runt hörnet finns Nordstan, Operan, Centralstationen och mycket mer! Behov av parkering? Vi har platser att hyra i fastighetens varmgarage. Här kan du köra rakt in i fastigheten och parkera samt ta hissen upp till kontoret utan att ta på dig jackan. Bekvämt och enkelt. De invändiga bilder som publiceras inom denna annons, är renderade bilder som är tänkta att ge en vision av hur lokalen skulle kunna se ut efter hyresgästanpassning/renoveringsinsats.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 451 2 028

Utförande

Våningsplan:

5

Planlösning:

Lokalen är fördelad på två plan. Lokalen är placerad med ett högt och inbjudande läge i fastigheten. I nuläget är ytan i huvudsak rumsindelad. Önskas en öppnare kontorslösning, är vi givetvis positiva till att genomföra planlösningsförändringar utefter era behov.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen och Västlänken, gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i byggnaden.

Närservice:

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralstationen går man på någon minut, även nära avstånd till Drottningtorget.
Lilla Bommen 4 B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum