E A Rosengrens gata 1

Högsbo , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

805 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljusa och moderna kontorsytor finns nu lediga i Högsbo!

Välkommen till E A Rosengrens gata 1!

Här finner du ljusa fräscha kontorsytor om totalt 805 kvm där ytan går att anpassa efter hyresgästens behov. Ytan fördelar sig på 8 stora kontor som rymmer flertalet arbetsplatser, 3 stora konferensrum som även kan nyttjas som kontorslandskap, matsal och även ett stort kontorslandskap för 20-30 personer.

Fastigheten är belägen i närheten av Marconimotet med bra förbindelser till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden i Högsbo industriområde. Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Södra Änggården som är ett av Göteborgs mest profilerade utvecklingsområden. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    805 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltfönster
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Södra Änggården som är ett av Göteborgs mest profilerade utvecklingsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns att hyra

Närservice:

I närheten finns livsmedelsbutik, gym och restauranger

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i närheten av Marconimotet med bra förbindelser till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden i Högsbo industriområde. Ett stenkast från lokalen finner du busshållplatesn Beatrice Lesslies Gata där busslinje 82 och 758 traffikerar området
E A Rosengrens gata 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner