Åsboholmsgatan 16

BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor med fantastisk utsikt

På 5:e våningen arbetar du i en kreativ miljö med härlig utsikt och fräscha moderna ytskikt. Lokalen består av två kontorsrum, ett konferensrum, förråd, en stor öppen kontorsyta, pausrum med pentry samt två wc och dusch. De går att nå lokalen via hissen eller via en gemensam lastbrygga med lasthiss upp till våningsplanet. Den perfekta lokalen för dig som vill ha ett snyggt kontor med öppen kontorsyta alt utställningsyta. Kontakta oss för mer info!

Övrig information

Övrigt:

Lättillgänglig kontorsfastighet med många olika verksamheter representerade.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Utförande

Våningsplan:

6

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Katrinedal består av ett flertal byggnader med företrädesvis kontorslokaler men även servicelokaler, grossister och gym. Annelundsparken med sina vackra omgivningar och promenadstråk ligger alldeles i närheten. Bra service finns i området, som t ex restaurang, gatukök, gym, bilvårdsfirma m m. Friskis och Svettis ligger på ett stenkasts avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Nära till bussförbindelse. Borås Centrum når man på 10 minuters promenad och med cykel på kortare tid. R40 ligger bara ett stenkast från fastigheten vilket medför att man lätt tar sig till både Göteborg och Jönköping. Landvetter Flygplats når man på 30 minuter.
Åsboholmsgatan 16

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum